هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

مجارستان: هرگونه تحریم علیه صنعت هسته‌ای روسیه را وتو می‌کنیم

مجارستان: هرگونه تحریم علیه صنعت هسته‌ای روسیه را وتو می‌کنیم وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد که بوداپست هرگونه تحریم اتحادیه اروپا علیه صنعت انرژی هسته‌ای روسیه را وتو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 26
کد خبر: ۲۰۵۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، باوجود فشارهای گسترده متحدان غربی کی‌یف به کشورهای مختلف برای پیوستن به تحریم‌های ضد روسی به بهانه جنگ اوکراین، دولت مجارستان اما همچنان با اعمال این تحریم‌ها مخالفت می‌کند.

 

«پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان شامگاه دوشنبه اعلام کرد که بوداپست هرگونه تحریم اتحادیه اروپا علیه صنعت انرژی هسته‌ای روسیه را وتو خواهد کرد.

 

به نوشته وبگاه «راشاتودی»، سیارتو گفت که در جریان دیدار با «الکسی لیخاچف» رئیس شرکت هسته‌ای روسیه موسوم به «روس‌اتم»، دیدگاه خود را در مورد برنامه‌های اتحادیه اروپا بیان کرده است.

 

وی در این‌باره توضیح داد: «فرصت استفاده از انرژی هسته‌ای از طریق همکاری روس‌اتم، با منافع ملی مجارستان مطابقت دارد. ساخت نیروگاه هسته‌ای پاکس-۲ همچنان یک پروژه بزرگ بین‌المللی است و جدای از روس‌اتم، شامل شرکت‌های آمریکایی، آلمانی و فرانسوی می‌شود».

 

در ماه آگوست بود که شرکت روس‌اتم توافقنامه‌ای را با مجارستان برای آغاز ساخت دو راکتور برای نیروگاه هسته‌ای پاکس-۲ امضا کرد.

 

طبق این گزارش، دولت بوداپست پیشتر بر اهمیت این پروژه برای مجارستان و کشورهای همسایه در اتحادیه اروپا تاکید کرده بود.

 

به نوشته راشاتودی، انرژی هسته‌ای مشمول تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه مسکو نیست و مجارستان بارها اعلام کرده که با هرگونه تلاش برای اعمال محدودیت بر این بخش مخالفت خواهد کرد.

 

در همین حال، مقامات اوکراینی از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه، بارها از ۲۷ کشور اتحادیه اروپا خواسته‌اند شرکت روس‌اتم را در لیست سیاه قرار دهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار